Over ons

Over ons

DAAROM KS SYSTEMS

KS Systems ontwerpt en realiseert innovatieve, optimale, duurzame en mechanisch samen te stellen systemen voor draagconstructies in de internationale marktsegmenten warehousing, solar en bouw.

Werken met ons betekent dat je je opdrachtgever een voorsprong geeft. Ons innovatieve karakter, ons streven naar ontzorging en de scherpe prijzen hebben een grote impact op mogelijkheden voor de bouwer. We zoeken namelijk altijd naar de meest optimale systeemoplossing voor elke afzonderlijke vraag – zo ontstaan op maat ontwikkelde innovaties.

We zijn ondernemend en proactief. We zien stilstand als achteruitgang en ook al zijn we partners, dan nog nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen. Juist bij complexe opdrachten komt onze flexibiliteit in proces en logistiek goed tot uiting. Je kunt rekenen op onze oplossingsgericht- heid en probleemoplossend vermogen.

We zijn een familiebedrijf (sinds 1975) en dat betekent dat onze relaties en ons team centraal staan. Voor hen willen we waarde creëren. Daar hoort bij dat we slim ondernemen en kiezen voor hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. We zijn geen prijsvechter, maar je betaalt reële prijzen.

We kunnen nog veel meer vertellen, maar waarom je met ons zou moeten werken, ervaar je zelf het best. Dus maak kennis met ons. Heb je een project waar je onze expertise voor kunt gebruiken of wil je eerst kennismaken? Neem gerust contact met ons op. We spreken elkaar snel!

Ons team

KS Systems is onderdeel van KS Industries. Een groep ondernemingen met gepassioneerde specialisten. Vakmensen die niet over één nacht ijs gaan, maar die wel vol gas vooruit kunnen. Alle medewerkers binnen de groep hebben iets gemeen: ze ontzorgen onze opdrachtgevers. Dat geldt dus ook voor het team van KS Systems. Het is een gevarieerd team met talentvolle ambitieuze jongeren en ervaren, doorgewinterde professionals. Het team staat paraat voor je. Je hoort het ongetwijfeld vaker, maar onze mensen maken het verschil. Serieus! Ze luisteren naar je vraag, ontwikkelen passende oplossingen, produceren minutieus, bouwen en installeren nauwkeurig en staan ook na oplevering met raad en daad voor je klaar. Alles om de eindgebruiker te laten presteren met structures you really want.