Oplossingen

Altijd een oplossing met de lintzaag

We doen alles om het productieproces te optimaliseren. Problemen kennen we niet, oplossingen - daar geloven we in. Alles draait om producten van constante kwaliteit tegen scherpe prijzen.


We doen alles om het productieproces te optimaliseren. Problemen kennen we niet, oplossingen - daar geloven we in. Alles draait om producten van constante kwaliteit tegen scherpe prijzen. Daarbij zijn de investeringen van KS Parts & Components essentieel. Onlangs hebben zij een nieuwe lintzaag aangekocht en in gebruik genomen.

Als het voordelig is om in één keer lange lengtes profielen te walsen, dan doen we dat. De productiewals moet doorgaan. Je begrijpt dat het efficiënt is als die meters maakt. Met de nieuwe lintzaag kunnen we profielen tot 15 meter heel nauwkeurig op maat inkorten. Daarin zijn we heel flexibel, want we kunnen grote series zagen, maar ook enkele stuks.

Belangrijke eigenschappen:

  • Lintzaag aanvoer 15 meter profielen

  • Er kan in bundel en stuks gezaagd worden tot onder een hoek van 30 graden

  • Nauwkeurigheid +/-1mm, praktijk +/-0,5mm

Onze mensen zijn ambitieus en willen vooruit, willen zich ontwikkelen. Omdat we een topteam belangrijk vinden, organiseren we relevante opleidingen en trainingen voor KS Systems medewerkers. Dat is noodzakelijk, omdat de machines steeds complexer worden. Natuurlijk zijn machines belangrijk, maar mensen bedienen de machines en maken zo het verschil.

Wil je weten welk verschil we voor jouw projecten kunnen maken? Neem contact met ons op.

Vul hier uw eigen inhoud in.