Oplossingen

De kansen van een smart warehouse

Alles in retail verandert continu. De consument vraagt om zo snel mogelijke levering van producten. Geduld is een gepasseerd station. Automated warehousing maakt het mogelijk om aan die vraag te voldoen: vandaag besteld, morgen in huis. De spullen liggen klaar voor de klant. Efficiency ten top!

De kracht van smart warehousing

Over het algemeen biedt automated warehousing je voordelen als snelle orderverwerking, operationele efficiëntie, lagere arbeidskosten en optimaal ruimtegebruik. Het vraagt om innovatieve hardware, software en robotica om een smart warehouse in te richten en optimaal te laten functioneren en de kosten te verminderen.

Dichterbij je klant

Behalve direct aan de vraag voldoen, zijn er meer voordelen van automated warehousing. Geautomatiseerde warehouses hebben producenten dichter bij de klanten gebracht. Merken kunnen nu direct aan klanten verkopen, zonder lokale retail of groothandel.

Daarnaast hebben producenten ook één-op-één contact met klanten waardoor ze veel beter kunnen communiceren, luisteren en inspelen op klantwensen.

Zo min mogelijk staal

Naast fabrieken verrijzen nu steeds vaker smart warehouses waar consumentenorders online terechtkomen. KS Systems speelt een grote rol bij de veilige en efficiënte totstandkoming van automated warehouses. Om kosten te sparen en duurzamer te opereren, kunnen wij u helpen zo min mogelijk staal te gebruiken. We werken mee aan stellingen voor automated warehouses voor onder meer grote frisdrankmerken en sportkleding- en schoenenmerken.

Neem contact met ons op

We richten ons op complete draagsystemen. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen of wil je meer technische specs, neem contact met ons op.


Vul hier uw eigen inhoud in.