Oplossingen

De basis voor groter en zwaarder

Bouwplannen worden ambitieuzer en ambitieuzer. Om deze plannen te verwezenlijken, ontwikkelen we binnen KS Industries onafgebroken producten, machines en gereedschappen die dat mogelijk maken. Zo hebben we een wals voor dikker materiaal en een grotere bandbreedte voor zwaarder belastbare profielen.

Unieke eigenschappen

Onze grootste wals is tegelijk de eerste die we zelf hebben ontwikkeld en gebouwd. Hiermee kun je op een exclusieve en efficiënte manier hoogte bereiken zonder veel extra bewerkingen van de staanders. De meest unieke eigenschappen:

  • 1 meter breed materiaal: tot 6 mm dikte.

  • 70 cm breed materiaal: tot 8 mm dikte.

  • De profileerlijn is uitgebreid met een laserlasunit, zodat ook zware kokerstaanders gemaakt kunnen worden.

Verduurzaming

De wals is ontwikkeld vanuit de marktvraag om zwaardere staanders in te zetten. Maar er zijn ook belangrijke aspecten als het om verduurzaming gaat. Om te beginnen is er maar één machine nodig. Voor kokers zijn er geen nabewerkingen nodig en dat voorkomt extra transport.

En tot slot: met zwaardere staanders beperk je het materiaalgebruik.

Compleet pakket

We willen een totaalleverancier zijn om je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Ook als het gaat om groot en zwaar! Zo realiseren we momenteel een warehouse van 18.000m2 met 5.500 ton staal en 71.000 palletplaatsen.. Hier worden de zware staanders ook toegepast.

Dankzij een breed scala aan walsen (waaronder de grootste) kun je bij ons terecht voor een compleet pakket staanders: van standaard c-profiel tot hele dikke profielen.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact op met ons.


Vul hier uw eigen inhoud in.