Speciale corrosie-werende coating voor rampalen

Kostenbesparend, duurzaam en minder uitstoot

Er is een belangrijke innovatie beschikbaar voor staalverwerkende bedrijven die constructies installeren in agressieve omgevingen. Na uitgebreide testproducties wordt Magnelis ZM800 voor het eerst in serieproductie uitgeleverd. Dit is de ideale staalsoort voor de productie van hekwerken, montagesystemen van zonnepanelen en constructies op zee.

KS Service Center maakt deel uit van de groep KS Industries en mag de nieuwe staalsoort als eerste leverancier ter wereld verwerken en leveren. KS Systems maakt dankbaar gebruik van deze mogelijkheid voor complete systeemoplossingen.

Kostenbesparend en garantie

Deze nieuwe Zink Magnesium staalsoort is zeer kostenefficiënt. Het is een aanzienlijk goedkoper alternatief voor traditioneel aluminium of staal laten stukverzinken. Dit is bewerkelijk en tegenwoordig vanwege de energieprijzen erg kostbaar. Staal met een zinkcoating kan direct worden toegepast. Het biedt onze opdrachtgevers tot 25 jaar garantie tegen corrosie. Bovendien wordt ZM800 met aanzienlijk minder uitstoot van broeikasgassen geproduceerd.

Staalsoort die ontzorgt

Door de garantie tot 25 jaar tegen corrosie kun je financiers meer zekerheid bieden op hun projecten. Hierdoor zijn banken eerder bereid tot het verstrekken van een lening aan investeerders. Daarnaast zorgt de levensduur van dit staal ervoor dat de onderhoudskosten substantieel lager zijn.

Eigenschappen en toepassingen

Magnelis ZM800 heeft een zink aluminium magnesium coating van maar liefst 800 gram per m2 voor het totaal van beide zijden. Dit betekent een dikte van 65 µm per zijde. Een zink aluminium magnesium laag van 800 gram is volgens de staalproducent uniek in de wereld van zink magnesium coatings. De dikst bekende zinklaag tot nu toe is 620 gram per m2. ZM800 is minstens even corrosie-werend als stukverzinkt (naverzinkt) en een goed alternatief voor aluminium.

Meer weten over technische details of heb je concrete interesse? Neem contact met ons op.Vul hier uw eigen inhoud in.